1. Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom webovej stránky hoseman.eu je:

  • MM stavby sk, s.r.o.
  • Cabaj 202
  • 951 17 Cabaj-Čápor
  • Org. Num. (IČO): 47 005 688
  • Tax number (IČ DPH): SK 202370 1383

2. Zásady spracovania osobných údajov

Spracúvanie poskytnutých osobných údajov je súčasťou hlavnej činnosti. Bez poskytnutia nevyhnutného množstva osobných údajov a ich spracovania by sme klientom a záujemcom nemohli poskytnúť služby v požadovanom rozsahu.

Spracúvame osobné údaje na základe zákona, čo znamená že aj bez priameho súhlasu dotknutej osoby môžeme spracúvať jej osobné údaje pre výkon našej činnosti. Základom pre takéto spracovanie sú príslušné právne predpisy a umožňuje prevažne kontakt s dotknutou osobou ktorou môže byť zákazník alebo záujemca o služby. Slúži tiež na zabezpečenie obchodného styku a zabezpečenie obchodných vzťahov, fakturáciu za poskytnuté služby.

Ak neexistuje zákonný dôvod alebo oprávnený záujem, spracúvame vaše osobné údaje len na základe vami udeleného súhlasu.

3. Druhy osobných údajov

Okrem vyššie spomenutých osobných údajov spracúvame nasledovné údaje:

Osobné údaje z kontaktných formulárov

Kontaktné formuláre slúžia na žiadosť o viac informácií o našich službách a produktoch. Aby sme vám túto informáciu vedeli poskytnúť, spracúvame údaje zadané do kontaktného formuláru.

Cookies a štatistické údaje

Naše webové stránky využívajú pre správnu funkčnosť súbory cookies. Viac o nich v časti o cookies. Taktiež využívame cookies pre zber štatistických údajov o návštevnosti. Prostredníctvom nich, nie je možné identifikovať konkrétnu osobu, sú anonymné.

4. Nakladanie s osobnými údajmi

Osobné údaje spracúvame buď manuálne, alebo pomocou informačných systémov. Prijali sme všetky náležité opatrenia prevažne technického charakteru, ktoré zabezpečia bezpečné uchovanie vašich údajov.

5. Práva dotknutej osoby

Máte právo:

  1. Požadovať vaše osobné údaje ktoré spracovávam a týkajú sa vás ako dotknutej osoby
  2. Na opravu, zmenu, obmedzenie a vymazania vašich údajov
  3. Namietať proti spracovaniu osobných údajov
  4. Na prenosnosť osobných údajov
  5. Podať sťažnosť alebo návrh na kontrolu dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov
  6. Kedykoľvek odvolať udelený súhlas

6. Doba spracovania osobných údajov

Osobné údaje získané z kontaktných formulárov spracúvame 2 roky. Osobné údaje spracované z dôvodu objednávky služby uchovávame 10 rokov od vystavenia faktúry v súlade so zákonom o dani z príjmov a neskorších predpisov.

7. Zásady používania cookies

Naše stránky používajú cookies a podobné technológie na zlepšovanie svojich online služieb. Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania.

Čo sú to cookies?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Ako a prečo používam cookies?

Základné súbory cookie

Tieto súbory cookies umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Prevádzkové súbory cookie

Tieto cookies slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Cookies tretích strán

Cookies tretích strán vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné.

Pravidlá používania cookies Google

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Väčšina internetových prehliadačov umožňuje vymazať cookies z Vašeho zariadenia, zablokovať všetky cookies (alebo len cookie tretej strany), alebo varovať Vás pred tým, ako je cookie uložený na Vašom zariadení. Postup nastavenia blokovania súborov cookie závisí od prehľadávača, ktorý používate. Pokyny získate pomocou „pomocníka“ alebo príslušnej ponuky vo webovom prehľadávači, ktorý používate. Budeme rešpektovať, pokiaľ si prednastavené nastavenie cookies zmeníte. Vypnutie niektorých cookies však môže mať dopad na funkčnosť našich webových stránok.

8. Zodpovednosť

Zodpovedáme za dodržiavanie týchto zásad pri spracovaní osobných údajov a za súlad s platnými nariadeniami.

Odberatelia našich hadíc

nestle
putzmeister
coca cola
shell
rwe
conoco philips
mobil 1